Alban "Aapo"

Eestinhevosruuna, s. 2002

Aapo on hauska ja kompakti, tasaisilla askellajeilla varustettu ruuna. Aapolta luonnistuvat erilaiset kouluratsastuskuviot ja hypätäkin se osaa, ja sillä onkin kilpailtu molemmissa lajeissa seuratasolla. Toisinaan Aapo kuitenkin kaipaa pientä motivointia liikkuakseen, joten ratsastajilta kysytään sitkeyttä. Ruuna on mukava hoitaa, mutta toisinaan varsinainen vekkuli sille päälle sattuessaan, eli ovi on hyvä pitää kiinni.om. Tiina Björkman

Kuva © Laura Liimatta


Anchor "Ankkuri"

Ruuna, s. 2001

Suurikokoinen ja hyvätapainen ruuna on yksityisomistuksessa.


om. Kati Rämänen

Kuva © Laura Liimatta


Challenge Me "Sauli"

Ruuna, s. 2007

Hiljattain tuntihevosena aloittanut ruuna on kerännyt jo laajan ihailijajoukon ratsastettavuutensa ja luonteensa ansiosta. Kaunisliikkeinen ja osaava ruuna yrittää aina parhaansa ja on todellinen hyvän mielen hevonen! Sauli hyppää mielellään, mutta vielä toistaiseksi hieman kokeneemmilla ratsastajilla. Ruuna on erittäin seurallinen ja tykkää kovasti rapsutuksista.


Kuvat © Laura Liimatta


Felix O.

i. Diamant de Plaisir

Fiorellan 23.07.2016 syntynyt orivarsa. Upea ja eläväinen varsa on suloinen, mutta opettelee vielä hevosena olemista ja käytöstapoja. Kuvat © Laura Liimatta


Fiddlesticks "Tico"

Welsh Mountain, ruuna, s. 2003

Tico on mainio poni ja suosittu & luotettava ratsu. Ticolla on kilpailtu enemmän esteratsastuksessa, mutta myös koulukilpailuista löytyy kokemusta. Taitava poni osaa myös vetää kärryjä perässään.


om. Päivi Klemola


Petit Pantin T "Pätkä"

Ruuna, s. 2003

Pätkä on miellyttämisenhaluinen ja hyvin koulutettu ruuna. Ruunalta sujuu kaikenlaiset koulukiemurat eikä hyppääminenkään tuota ongelmia. Pätkä on aina kiltti ja yrittää olla kaveri niin maasta käsiteltäessa kuin ratsastaessakin.Rivitar "Rivita"

Tamma, s. 1991

Tallin vanhin hevonen Rivita on ratsastuskoulun konkari. Tamma on osaava, kiltti ja erittäin luotettava myös uusissa tilanteissa vieraissa paikoissa. Ikänsä takia Rivita käy tunneilla nykyään enää satunnaisesti ja sillä mennään pääosin käyntiä.


om. Marita Heikkilä


Scoubidu "Scoubi"

Ruuna, s. 2000

Kouluratsastuksessa vaativa b -luokkia kilpaillut ruuna on todellinen opetusmestari. Scoubi on taitava hevonen, mutta liikkuakseen erinomaisesti se vaatii ratsastajaltaan oikeanlaisten apujen käyttöä. Ruunan selkään voi kuitenkin nousta aloittelijakin sillä se on kiltti ja erittäin luotettava. Scoubi on toiminutkin mm. paralympiaratsastaja Fanny Bengsin ratsuna. Ruunaa on mukava hoitaa ja käsitellä niin kotona kuin muuallakin.


Kuvat © Laura Liimatta


Snuggi

Ruuna, s. 1996

Snuggi on sympaattinen ruuna, joka on erityisesti aloittelijoiden suosiossa kiltteytensä ja varmuutensa vuoksi. Snuggilla voivat ratsastaa myös osaavammat ratsastajat, sillä ruuna kyllä hallitsee kouluratsastuksen. Esteitä Snuggi hyppää mielellään, joskin pienen ilmavaran kanssa!


Om. Virtasen perhe

Kuvat © Laura Liimatta